OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 6. hétfő
Ismertető


2024. április 24., szerda 14:41

Az Új Magyar Birodalmi Mozgalom közleménye
    Budapest, 2024. április 24., szerda (OS) - ÚJ MAGYAR BIRODALMI MOZGALOM NEM ISMERI EL HIVATALOSAN EZT AZ ELFERDÍTETT VÁLASZTÁST

    A mai napon panaszt nyújtottunk be a Nemzeti Választási Bizottsághoz és az Egyenlő Bánásmódért Felelős Főigazgatósághoz, kérelmeztük eljárásukat a 2024-es helyi önkormányzati választásokat illetően. Álláspontunk szerint Magyarországon folytatott önkormányzati választások nem demokratikus jellegűek, hanem pénz orientáltak.
A kisebb szervezetek és független jelöltek jelentős, elkerülhetetlen vereséggel járó hátrányban indulnak a választásokon, ami nem megengedett egy demokratikus államban.
Továbbá arra buzdítunk minden szervezetet és jelöltet, hogy lépjen fel ez ellen, a politikai pénzhatalmak által kialakított helyzet ellen és vitassák ők is a választás érvényességét.
Hivatalos panaszunkat elolvashatják mozgalmunk internetes oldalain.
Véleményünk szerint a jelenlegi választást fel kellene függeszteni és egy új, egyenlő esélyekkel megszervezett választási rendszert kellene alkalmazni, mert ez minden, csak nem demokratikus választás, amiben nagyon erőteljesen asszisztál a média és a sajtó is. Jelenleg a köztudatban 4 politikai nagypárt jelöltje szerepel, mint főpolgármester-jelölt, pedig a valóságban 14 főpolgármester-jelölt indult a választásokon. Ez az elhallgatott tény is az bizonyítja, hogy komoly szinten befolyásolva van a választás.
Jelen álláspont szerint az ÚJ MAGYAR BIRODALMI MOZGALOM NEM ISMERI EL HIVATALOSAN EZT AZ ELFERDÍTETT VÁLASZTÁST!
    
     Kiadó: Új Magyar Birodalmi Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.