OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 9. csütörtök
Ismertető


2024. április 27., szombat 09:58

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2024. április 27., szombat (OS) - Dobrev Klára leadta az ajánlását a DK-MSZP-Párbeszéd közös listárája

    Dobrev Klára árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP-listavezetője a Széll Kálmán téren adta le ajánlását a Demokratikus Koalíció, a Magyar Szocialista Párt és a Párbeszéd - ZÖLDEK európai parlamenti és budapesti közös listájára. Dobrev Klára a sajtótájékoztatón úgy fogalmazott "5 évvel ezelőtt az ellenzéki pártok és politikusok megmutatták, hogy ha nem egymást akarják leváltani, hanem a Fideszt, akkor képesek a győzelemre. Képesek együtt kampányolni, együtt győzni, és szövetségben vezetni a városainkat és kerületeinket. Ebben a szellemben győztük le a Fideszt 5 éve itt, Budapesten, és az ország számos városában, és ebben a szellemben vezetjük városainkat és kerületeinket a mai napig".
Dobrev Klára Őrsi Gergely II. kerületi polgármesterre és Karácsony Gergely főpolgármesterre adta le ajánlását, majd elmondta: "Arra készülünk, hogy idén június 9-én este még több Őrsi Gergelyünk és Karácsony Gergelyünk lesz, és olyan kerületekben és városokban is győzni fogunk, amelyekben 5 éve csak egy hajszál hiányzott ehhez" - tette hozzá.
Dobrev Klára es Őrsi Gergely sajtótájékoztatóját élőben közvetítettük a Demokratikus Koalíció Facebook-oldalán.

     DK Sajtóiroda
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.