OS Országos Sajtószolgálat
2024. július 27. szombat
Ismertető


2024. május 15., szerda 10:36

A Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány közleménye
    Budapest, 2024. május 15., szerda (OS) - Gergely, hol vagy? Olvassuk, hogy Karácsony Gergely egyre többet tartózkodik vidéken. Dobrev Klára táskahordozójává vált.

    A budapesti polgárok megnyugtatással közölhetik, nem hiányzik. A vidékiek remélhetőleg tudják, hogy hol a helye és visszaküldik Budapestre. Valószínűleg van kötelező munkaidő, amit itt helyben kéne eltöltenie. Fizetését itt veszi fel az adófizetők pénzéből.
Higgyük azt, hogy a főpolgármester úr szokásos évi szabadságát tölti és így kampányol. Bár hinni neki már nem érdemes. Tanácsoljuk, hogy sorozatos stiklijeiről szokjon le. Ha éjt nappá téve dolgozna a főváros érdekeiért, akkor sincs ideje már pótolni, amit elmulasztott.
Budapest polgárai eltartották öt évig. Mit kaptak érte? Handabandázást, csődfenyegetést, új hiteleket a nyakukba, bűncselekmények gyanúját, közlekedési dugókat és okos méhlegelőket.

CÖF-CÖKA vezetősége
    
     Kiadó: Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.