OS Országos Sajtószolgálat
2024. július 27. szombat
Ismertető


2024. június 10., hétfő 18:20

A Mi Hazánk Mozgalom közleménye
    Budapest, 2024. június 10., hétfő (OS) - Kiszivárgott Karácsony-hangfelvétel: az őszödi beszédhez hasonló beismerés a főpolgármesteri hazudozásról

    A ma kiszivárgott és a Kuruc.infón megjelent Karácsony-hangfelvétel az őszödi beszédhez hasonló beismerés a főpolgármesteri hazudozásról, a választók megtévesztéséről. Egyik kutya, másik eb! Nem csoda, hogy az összes parlamenti párt rontott a 2022-es eredményén, csak a Mi Hazánk erősödött.

A legolvasottabb jobboldali hírportál exkluzív felvételén Karácsony Gergely azt mondja - kétszer is -, hogy ha Vitézy vállalja az indulást a választáson, akkor ők lapáttal fogják agyonverni. Egy másik felvételrészleten arról beszél a főpolgármester, hogyan kell bizonytalanságban tartani a DK-t és frusztrálni az LMP-t, majd a saját politikai hitvallása következik, ami kísértetiesen hasonlít az őszödi beszédre: "Ez nyilván az olyan típusú - hogy mondjam - füllentők, mint én, ezt nagyon szívesen eljátssza ezt a szerepet, hogy egyiknek ezt mondom, a másiknak azt mondom." Egy harmadik megszólalásából pedig az derül ki, hogyan "adaptálták" a Fidesz egyik fegyverét, a nemzeti konzultációnak álcázott propagandát.

Novák Előd,
a Mi Hazánk alelnöke

     Kiadó: Mi Hazánk Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.