OS Országos Sajtószolgálat
2024. július 3. szerda
Ismertető


2024. július 1., hétfő 16:53

A Mi Hazánk Mozgalom közleménye
    Budapest, 2024. július 1., hétfő (OS) - Íme Novák Előd kedvcsináló, nagycsaládos fényképpályázatának győztesei

    Kedvcsináló, nagycsaládos fényképpályázatot hirdetett meg A gyermek áldás címmel, egymillió forintos díjazással az egy évi képviselői jövedelme felajánlásából Novák Előd, miután soha olyan kevés gyermek nem született Magyarországon, mint tavaly.

Novák Előd az eredményhirdetéshez hozzáfűzte: Az egész északi civilizáció élettere visszaszorulóban van, aminek elsődleges oka az önzés, a túlzott jólét: hogy nem vállalunk elég gyereket. S e téren nem is korrekt mindig a kormányra mutogatni. Álságos az a kifogás, hogy az anyagi biztonság hiánya miatt nem vállal valaki legalább a reprodukcióhoz szükséges két gyereket. Mert tán a világháborúkkal terhelt 20. században vagy a jobbágyok korában nagyobb anyagi biztonság volt? És most a német vagy a japán életszínvonal megfelelő lenne? Csak mert azokban az országokban még jobban fogy az őshonos népesség…

Az anyagiak helyett valójában a legtöbb, mi adható egy gyereknek: a testvér. Rengeteg csodálatos képet kaptunk a nagycsaládos fényképpályázaton, némelyikből talán társadalmi célú óriásplakát-kampány is lehet, nekem már kedvet is csináltak egy ötödik gyerekhez :-) – írta a Mi Hazánk országgyűlési képviselője, aki ősszel kedvcsináló kismama-szépségversenyt is hirdet egy hasonló fényképpályázaton.

A győztes fényképek Novák Előd Facebook-oldalán és a Mi Hazánk honlapján is megtalálhatók.

     Kiadó: Mi Hazánk Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.