OS Országos Sajtószolgálat
2024. július 13. szombat
Ismertető


2024. július 10., szerda 15:33

A Waclaw Felczak Alapítvány közleménye
    Budapest, 2024. július 10., szerda (OS) - Immár a III. Felczak Magyar-Lengyel Sakktábort szervezi az Alapítvány a magyar-lengyel barátság szempontjából kiemelt helyszínen, Balatonbogláron. A táborba közel 100 magyar és lengyel résztvevőt várunk. Érkeznek majd csoportok többek között Szombathely és környékéről, Szeged és Mórahalom, Katowice, Baligród és Uniejów városából.

    Az idei tábor egyik újítása, hogy a résztvevők a sakk egyik különleges változatával, a Hexasakkal is megismerkedhetnek majd. A tábor szakmai vezetői Mikó Valér sakkoktató és Sütő Péter Hexasakk országos bajnok lesznek. Természetesen a sakk mellett idén is lesz lehetőség egymással ismerkedni és színes programokon, mint például a bobozás, sétahajókázás, fürdőzés, városnézés részt venni. A táborba ellátogat majd az Alapítvány kuratóriumának elnöke, Biernacki Karol, valamint Łukasz Turlej, a FIDE (Nemzetközi Sakkszövetség) lengyel alelnöke. További részletek a pár nap múlva kezdődő táborról az Alapítvány weboldalán és közösségi média felületein olvashatók.
    
     Kiadó: Waclaw Felczak Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.