OS Országos Sajtószolgálat
2024. július 13. szombat
Ismertető


2024. július 10., szerda 15:45

A Magyar Evőversenyzők Országos Szabadidősport Szövetségének közleménye
    Budapest, 2024. július 10., szerda (OS) - Jön Magyarországra a több világcsúcsot tartó és a világbajnokság 3. helyén végzett James Webb

    A Budapesten augusztusban tartandó Országos Magyar Bajnokság vendégeként első alkalommal érkezik Európába és egyben Magyarországra is a több világcsúcsot tartó James Webb. Ausztrália legjobb evő bajnoka a világranglista 4. helyezettje és a júliusi Hot-dog evő világbajnokság 3. helyezettje.
Ha pedig nem tudod, hogy Ő ki, akkor csak keress rá az interneten: JWebby Can Eat - hiszen több mint 2 milliós követőtáborából te sem hiányozhatsz!

     Kiadó: Magyar Evőversenyzők Országos Szabadidősport Szövetsége

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.