OS Országos Sajtószolgálat
2024. szeptember 8. vasárnap
Ismertető


2024. július 24., szerda 10:52

A Magyar Detektív Szövetség közleménye
    Budapest, 2024. július 24., szerda (OS) - A Magyar Detektív Szövetség 2024. júliusban megtartott közgyűlése Bodnár Zsolt, korábbi rendőr-dandártábornok személyében új elnököt választott.

    Bodnár Zsolt egyhangú döntéssel megválasztott új elnök közgazdász és rendőrtiszti végzettséggel rendelkezik. Közel négy évtizedes rendőri szolgálata alatt elsősorban bűnügyi hírszerzési és felderítési feladatokkal, illetve azok irányításával foglalkozott. Több évtizedet töltött szervezett bűnözéssel, valamint terrorelhárítással foglalkozó egységeknél. 2007-től a Budapesti Rendőr-főkapitányság bűnügyi helyettesi feladatait látta el. A Terrorelhárítási Központ 2010-ben történt megalakulásától egészen 2018-ig a szervezet főigazgató-helyetteseként dolgozott. Hivatásos pályafutását 2020-ban fejezte be az országos rendőrfőkapitány tanácsadójaként. Ezen időponttól a Hori-Zone Biztonsági és Információs Kft. magánnyomozó üzletágának tevékenységét támogatja.

A Magyar Detektív Szövetség új elnöke Baráth Györgyöt követi a tisztségben, aki a szervezetet tíz éven át eredményesen vezette. A Magyar Detektív Szövetség a magyar magánnyomozó szakma meghatározó, független érdekképviseleti szervezete, annak tagsága a legmagasabb szakmai és etikai követelményeknek felel meg.

     Kiadó: Magyar Detektív Szövetség

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


 
Tájékoztatjuk Kedves Olvasóinkat, hogy a Nemzeti Közleménytár valamennyi közleményét a megújult mti.hu oldalon találják. 2024. december 31-ig – a megújult felület mellett – még erről az oldalról is elérhetőek az OS közlemények.



Az Országos Sajtószolgálatról

Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.