OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2005. január 28., péntek 15:48

Gyárfás Tamás, az úszószövetség elnökének közleménye
    Budapest, 2005. január 28., péntek (OS) - Az Országos Sajtószolgálat az alábbi közlemény kiadására kapott felkérést:

    
    Az Országos Sajtószolgálat a Fővárosi Közgyűlés csütörtöki állásfoglalását követően tette közzé, hogy Gyárfás Tamás az úszószövetség elnöke valamennyi frakciónak, így az MSZP-nek, a Fidesznek, az SZDSZ-nek, az MDF-nek és a MIÉP-nek egyaránt megköszöni, amiért támogatták a margitszigeti uszoda bővítését.
    Gyárfás Tamás az Országos Sajtószolgálattal közölte, hogy ezen nyilatkozatát az MTI tette közzé. A mélyen tisztelt Pós úr,
az Asztmás és Allergiás Betegek Országos Szövetsége (ABOSZ) elnöke egy szövegkörnyezetből csak egy részt emelt ki, amely önmagában megtévesztő, és hamis látszatot kelt. A vitatott kijelentést megelőzően Gyárfás Tamás elmondta, hogy akárcsak a Fővárosi Közgyűlésben, náluk az úszószövetségben is számos alkalommal hosszas vita után foglal állást a testület. A szavazást követően a résztvevők, függetlenül attól, hogy korábban milyen álláspontot képviseltek, a közös döntést a továbbiakban tiszteletben tartják.
    Gyárfás azért köszönte meg mind az öt frakció képviselőjének a Fővárosi Közgyűlés döntését, mert ily módon is érzékeltetni kívánja, hogy a Magyar Úszószövetség valamennyi döntéshozónak hálás a határozatért. A Magyar Úszószövetség azt reméli, hogy a kibővült Hajós Alfréd uszoda, függetlenül attól, hogy ki melyik párt nézeteit képviseli, közkincs kell hogy legyen, mindenkinek a szolgálatába kell, hogy álljon, a remélt magyar sikereket együtt kell majd  a 2006. évi Európa-bajnokságon ünnepelnünk.
Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.