OS Országos Sajtószolgálat
2024. február 24. szombat
Ismertető


2006. július 17., hétfő 15:00

A képviselők is allergiásak lehetnek
    Budapest, 2006. július 17., hétfő (OS) - Parlagfűmentes Magyarországért Egyesület, Asztmás és Allergiás Betegek Országos Szövetsége, a Nők a Környezetért és Egészségért Egyesület, valamint a Levegő Munkacsoport kezdeményezésére az Országgyűlés Környezetvédelmi Bizottságának  támogatásával a Dabasi Tüdőgondozó Intézet munkatársainak közreműködésével az Országgyűlés Irodaháza   III..számú tárgyalójában 2006. július 18-án 9-16 óra között a képviselők,a politikai frakciók tagjai, valamint az irodaház dolgozói részére az  allergiát okozó leggyakoribb allergénekre bőrpróbát végez és tüdőkapaciás mérésére lehetőségetbiztosít. A jelenlévő országgyűlési képviselők a sajtó rendelkezésére állnak 10 órától.dr Bérdi Eszter elnökhelyettes PME

    Kiadó: Parlagfűmentes Magyarországért Egyesület

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Zrt.
Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.