2024. március 29. péntek

2007. december 4., kedd 15:46

Magyarország nem tízmilliós fehéregér-tenyészet!
    Budapest, 2007. december 4., kedd (OS) - Tudják-e a magyar választópolgárok, hogy milyen áldozatokba került az SZDSZ egészségügyet romboló ámokfutása, az eddigi változások áterőltetése? Hány haláleset, súlyos maradandó egészségromlás hozható ok-okozati összefüggésbe a kórházak átszervezésével, a speciális szakellátások korábbi központjainak szétverésével, és az újak időre történő létrehozásának elmaradásával, vagy a sürgősségi ellátások ésszerűtlen átalakításával, a kizárólag pénzügyi szemléletű teljesítményvolumen-korlátok vagy a hasonlóan felelőtlenül, jogszabályba foglalt fenyegetéssel az orvosokra kényszerített gyógyszer-helyettesítések embertelen bevezetésével?

Talán nem közérdekű adatokról van szó? Talán veszélyeztetné az ún. reform további sorsát, ha esetleg kiderülne, hogy nem csak a messzi koncentrációs táborokba vagy a Gulágra szállítva, hanem itthon is lehet népet pusztítani? Mégpedig úgy, hogy a jog mai kategóriái szerint ez nem is minősül népirtásnak?

Amennyiben egy reform megfelelő volta nem bizonyítható egyértelműen, sőt a bevezetéssel járó kockázatok sem felmérhetők, akkor a bevezetés nem politikai hiba (politikai bűnözésről sajnos jogi értelemben már, vagy még nem beszélhetünk), hanem milliókkal való emberkísérlet, amely Josef Mengele tevékenységével vethető össze. A mai kísérlet mértéke ugyan nagyságrendekkel nagyobb, de  pusztán a többséget  érinti.
Szabad-e megszavaznia tisztességes képviselőnek egy olyan, az egész magyar népesség jövőjét meghatározó, soha sehol ki nem próbált egészségügyi rendszert, amely leginkább a legkárosabb népegészségügyi hatásúnak bizonyult külföldi rendszerekre hasonlít? Mi ez, ha nem 10 milliós emberkísérlet, amely még fájdalomcsillapítási esélyt sem ad a kísérleti alanyok számára?
Az állatvédők sikeresebben küzdenek védenceikért, mint ahogyan mi, médiakábított magyarok magunkért!

Idézek valakitől, akinek tevékenységével egyébként kevés dologban értek egyet:
  a patriotizmus, a hazafiság arról szól, hogy itt mi együtt vagyunk magyarok, nekünk együtt kell valamilyen módon felelősséget vállalnunk egymásért, és nekem közöm van ahhoz – ha tetszik, ha nem –, hogy mi zajlik Nyugat-Magyarországon és Kelet-Magyarországon is, és mi zajlik a társadalom alsó régióiban és felső osztályaiban. ( ) a másság, a tolerancia, meg a többi Amerikából importált álliberális – ki merem mondani – kirekesztő ideológiai maszlag helyett éppen az azonosságra kellett volna a hangsúlyt helyezni.
A Mozgó Világból, Rádai Eszternek Horváth Aladárral, 2000 decemberében készített interjújából idéztem, melynek címe: Életében legalább egyszer mindenki roma lesz
Mindenkitől tanulhatunk fontoljuk meg most Horváth Aladár gondolatait.

Azokkal azonban jó lesz vigyáznunk, akik antibolsevistákból ilyen gyorsan képesek liberálbolsevistákká válni! Mert jöjjön el a mi országunk! (Ne az övék!)

Továbbiak: http://www.abosz.hu/idoszerukerdesek.html#nepszav

Budapest, 2007. 12. 04.

Pós Péter elnök
Asztmás és Allergiás Betegek Országos Szövetsége (ABOSZ)