OS Országos Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető


2007. december 4., kedd 15:46

Magyarország nem tízmilliós fehéregér-tenyészet!
    Budapest, 2007. december 4., kedd (OS) - Tudják-e a magyar választópolgárok, hogy milyen áldozatokba került az SZDSZ egészségügyet romboló ámokfutása, az eddigi változások áterőltetése? Hány haláleset, súlyos maradandó egészségromlás hozható ok-okozati összefüggésbe a kórházak átszervezésével, a speciális szakellátások korábbi központjainak szétverésével, és az újak időre történő létrehozásának elmaradásával, vagy a sürgősségi ellátások ésszerűtlen átalakításával, a kizárólag pénzügyi szemléletű teljesítményvolumen-korlátok vagy a hasonlóan felelőtlenül, jogszabályba foglalt fenyegetéssel az orvosokra kényszerített gyógyszer-helyettesítések embertelen bevezetésével?

    Talán nem közérdekű adatokról van szó? Talán veszélyeztetné az ún. reform további sorsát, ha esetleg kiderülne, hogy nem csak a messzi koncentrációs táborokba vagy a Gulágra szállítva, hanem itthon is lehet népet pusztítani? Mégpedig úgy, hogy a jog mai kategóriái szerint ez nem is minősül népirtásnak?

Amennyiben egy reform megfelelő volta nem bizonyítható egyértelműen, sőt a bevezetéssel járó kockázatok sem felmérhetők, akkor a bevezetés nem politikai hiba (politikai bűnözésről sajnos jogi értelemben már, vagy még nem beszélhetünk), hanem milliókkal való emberkísérlet, amely Josef Mengele tevékenységével vethető össze. A mai kísérlet mértéke ugyan nagyságrendekkel nagyobb, de  pusztán a többséget  érinti.
Szabad-e megszavaznia tisztességes képviselőnek egy olyan, az egész magyar népesség jövőjét meghatározó, soha sehol ki nem próbált egészségügyi rendszert, amely leginkább a legkárosabb népegészségügyi hatásúnak bizonyult külföldi rendszerekre hasonlít? Mi ez, ha nem 10 milliós emberkísérlet, amely még fájdalomcsillapítási esélyt sem ad a kísérleti alanyok számára?
Az állatvédők sikeresebben küzdenek védenceikért, mint ahogyan mi, médiakábított magyarok magunkért!

Idézek valakitől, akinek tevékenységével egyébként kevés dologban értek egyet:
  a patriotizmus, a hazafiság arról szól, hogy itt mi együtt vagyunk magyarok, nekünk együtt kell valamilyen módon felelősséget vállalnunk egymásért, és nekem közöm van ahhoz – ha tetszik, ha nem –, hogy mi zajlik Nyugat-Magyarországon és Kelet-Magyarországon is, és mi zajlik a társadalom alsó régióiban és felső osztályaiban. ( ) a másság, a tolerancia, meg a többi Amerikából importált álliberális – ki merem mondani – kirekesztő ideológiai maszlag helyett éppen az azonosságra kellett volna a hangsúlyt helyezni.
A Mozgó Világból, Rádai Eszternek Horváth Aladárral, 2000 decemberében készített interjújából idéztem, melynek címe: Életében legalább egyszer mindenki roma lesz
Mindenkitől tanulhatunk fontoljuk meg most Horváth Aladár gondolatait.

Azokkal azonban jó lesz vigyáznunk, akik antibolsevistákból ilyen gyorsan képesek liberálbolsevistákká válni! Mert jöjjön el a mi országunk! (Ne az övék!)

Továbbiak: http://www.abosz.hu/idoszerukerdesek.html#nepszav

Budapest, 2007. 12. 04.

Pós Péter elnök
Asztmás és Allergiás Betegek Országos Szövetsége (ABOSZ)

    Kiadó: Asztmás és Allergiás Betegek Országos Szövetsége

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Zrt.
Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.