OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2009. december 8., kedd 15:11

Hazugok országlása helyett egészséges, biztonságos Magyarországot!
    Budapest, 2009. december 8., kedd (OS) - Hihetetlen mértékű adathamisítások a H1N1 oltáskampány folyamán, köztük a létező kockázatok jelentőségének századára, ezredére csökkentése, a várandós anyák valóságos halálozási arányához képest tízezer(!)-szeres mértékűnek sugallása. Valóban szándékos törekvés lehet a népesség nagyobb arányú beoltásának akarásából az ilyen arányú félrevezetés?

    Az eddig is igen nagy, fokozódó mértékű közfigyelmet kiváltott H1N1-világjárványként emlegetett kérdéskör rendkívül méltatlanul félrevezető, az érintett népességet és alapvető jogait semmibe vevő, lealacsonyító szándékú, a reklámiparban szokásos demagóg eszközöktől sem visszariadó hazai kezelése a Balatonőszödhöz kötött félrevezetéseknél is nagyobb jelentőségű.
Az őszödi beszéd után kiderült, egyébként szintén adathamisításokat is felvető politikai félrevezetések lassan annyira mindennaposak, hogy már a nép érzékenységét sem váltják ki. Talán a tűrőképesség tesztelése is folyik?

A H1N1-ügyben azonban a népesség egészségét közvetlenül érintő és ezáltal az utódaink jövőjét már helyrehozhatatlanul, maradandóan befolyásoló, hosszan elhúzódóan, tömegesen ismétlődően fokozódó esetszámban előforduló, sorozatos törvénysértésekről van szó. Ennek jogállami kezelése nem tűr halasztást.
Külön szégyenletes, hogy a legnagyobb mértékben hamis üzenet a közszolgálati Magyar Rádió főműsorához köthető!

Amikor éppen az áldott állapotban lévő anyákkal kapcsolatos felfoghatatlan mértékben hamis üzenetről olvasunk, fontoljuk meg, mit jelent mindannyiunk és jövőnk számára a várandós nők és gyermekeik egészsége, szervezetüknek az eddigi, oltásoktól őrizkedő gyakorlattal szembeni, esetlegesen indokolatlan vegyi terhelése? Éppen ma, amikor a férfiak nemzőképessége a száz évvel ezelőttinek már csupán az egyötöde, a fiatal férfiak és fiúk édesapjukhoz képest mindössze feleannyi hímivarsejttel rendelkeznek, és azok jelentős százaléka is abnormális működésű.

Sajátos, hogy a félrevezetések már nem csupán az éppen hatalmon lévőkhöz köthetőek, a hamis adatokon alapuló meggyőzésben részt vállal szinte a teljes politikai osztály!
De akkor kitől várhatunk a jövőben egészséges, biztonságos Magyarországot?

Kérjük és felhívjuk a jövőnkért és utódaink jövőjéért felelős, a közpolitikát tudatosan fontosnak, politikai bűnözők számára nem átengedhetőnek tartó állampolgárokat, köztük, de nem kizárólag egészségügyi, biztonsági, adatvédelmi, jogi, gazdasági, és pénzügyi szakembereket. Fogjunk össze egy a megelőző egészségvédelmen és a széleskörű foglalkoztatáson alapuló, komoly egészségbiztonságot nyújtó rendszer megtervezésére, és arra a választáson indulóktól garancia követelésére, mert pártkörökből ilyesmire komolyan utaló szándékok nem észlelhetők.

Az oltáskampány elképesztő adathamisításainak számos, de korántsem az összes példáját megnézhetik az ügyészséghez továbbított panaszbeadványunkból:
http://www.abosz.hu/idoszerukerdesek.html#hamis

Budapest, 2009-12-08

Pós Péter elnök, az ABOSZ elnöke

    Kiadó: Asztmás és Allergiás Betegek Országos Szövetsége

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Zrt.
Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.