OS Országos Sajtószolgálat
2024. március 19. kedd
Ismertető


2010. január 5., kedd 16:15

A WHO-t is megkörnyékezte a H1N1-maffia?
    Budapest, 2010. január 5., kedd (OS) - Világbotrány indul. Manipuláció-e a H1N1 járvány? Az Európa Tanács vizsgálatot indít. Ehhez hasonló címekkel olvashatunk a világsajtó megbízható felületein elérhető adatokat egy olyan világméretű akcióról, amelynek alapján hazai vonatkozásban az egészségügyi tájékoztatási jog és az önrendelkezési jog megsértése, a foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés, valamint a többek között hamis statisztikai adatszolgáltatással is megvalósítható közbizalom elleni bűncselekmények súlyos aggálya miatt tett már 2009. október 1.-jén feljelentést az ABOSZ elnöke.

    A friss hírek alapján feljelentés-kiegészítést nyújtott be a Fővárosi Főügyészséghez, melyben közli azokat a legfontosabb hazai és külföldi sajtófelületeket, amelyek már részt vettek a döbbenetes összesküvéseket felvető botrány nyilvánosságra hozatalában.

Vannak, akik a háború utáni történelem egyik legnagyobb kommunikációs manipulációját felvetve írnak az eseménysorról, melynek alapján az EU Parlament Egészségügyi Bizottsága egyhangúlag határozatot fogadott el egy 2010 januárjában indítandó vizsgálatról.
Milliók élete számára halaszthatatlan a gyógyszeripar és a tudósok, valamint a nemzetközi egészségügyi szervezetek sajátos kapcsolódásainak átvilágítása.

A PACE (az Európa Tanács Parlamenti Taggyűlése) Egészségügyi Bizottságának elnöke, Dr. Wolfgang Wodarg nyilatkozatában bírálta a gyógyszeriparnak a tudósokra és a nemzetközi hivatalnokokra is kiható befolyását, azt állítva, hogy több millió embert szükségtelenül tettek ki a hiányosan tesztelt oltások kockázatának, pedig ez az influenza sokkal kevésbé káros, mint minden korábbi járvány.

Ugyanakkor a H1N1 oltás kapcsán elterjesztett információk a kormányokat és az embereket olyan döntési helyzetbe hozták, amelyek óriási kiadásokhoz vezettek.
A tüdő- és a környezet okozta betegségek specialistája, járványügyi szakember, a WHO jelenlegi sertésinfluenza járvány elleni kampányát egyenesen az évszázad egyik legnagyobb botrányának nevezte.

Bővebben:
http://www.mok.hu/hirek.aspx?nid=11914#11914
http://holahatar.uw.hu/articles.php?article_id=37
http://www.abosz.hu/idoszerukerdesek.html#hamis
Továbbiak (angolul és németül):
http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=16667
http://www.wodarg.de/english/2948146.html
http://www.wodarg.de/index.html

A mindenkori hatalom egyik legismertebb népbutító szlogenje: Csak nem hisz az összeesküvés-elméletekben?
Ezzel szemben a tény: Összeesküvések voltak, vannak és lesznek is, amíg a világ (ilyen) világ!
Aki nem hisz az összeesküvések létében, és elhiszi a mindenkori hatalom népbutító hazugságait, az elsők között válik a legszennyesebb célok kiszolgáltatott áldozatává.

Budapest, 2010-01-05

Pós Péter, az ABOSZ elnöke

    Kiadó: Asztmás és Allergiás Betegek Országos Szövetsége

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Zrt.
Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.