OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2010. december 30., csütörtök 05:13

Nagy sikerrel zajlik a Magyarország Gazdasági Felemelkedéséért Alapítvány(MGFA) új ÜZLETI ÖTLETEKET, LEHETŐSÉGEKET MINDENKINEK, projektje.
    Budapest, 2010. december 30., csütörtök (OS) - Folyik a magyar vállalkozások ezreinek  és munkahelyek tízezreinek megmentése. Mindez, külső (kormány, EU) segítség nélkül. Az alapítvány saját erejéből, saját kutatói bázissal, szponzorai, önkéntesei   segítségével oldja meg, a projekt levezénylését és ehhez a sajtó segítségét is kéri. Azon  érdeklődő médiáknak akik segíteni tudnak   vagy érdeklődnek a projekt iránt, akár heti rovatokat is tud biztosítani, az olvasók, nézők, hallgatók tájékoztatására.

    Mire jó az Üzleti5letek?

Mint tudjuk, dollármilliárdokat kerestek többen is, egy egyszerűnek látszó ötlettel. (Microsoft, Google, Coca-Cola, Pepsi, Facebook, de hazai pályán maradva is sok családi sikertörténet van: Pick és Herz szalámi, Rubik-kocka, Tokaji bor, C-vitamin, Unicum, Szamos-marcipán, IWIW közösségi portál, stb. Franchise területen pedig: Fornetti, Lipóti Pékség és a CBA.)

Többen mások ötleteit valósították meg és így kerestek milliárdokat pl: a Coca-Cola esetében. Sokan kockáztattak is mások ötleteinek felhasználhatóságáért: Széchenyi a Lánchíddal, Törley a pezsgővel, de a hírek szerint a Farkasházy-Fischer család (Herendi porcelán) és a Zsolnai család (Zsolnai porcelán) is igénybe vette sajátja mellé kiegészítésnek mások ötleteit..

Ma már nem kell kockáztatni. A Sikeres Vállalkozók VIP Klub tagjai ingyen kapják a heti üzleti ötletcsomagokat és így válnak sikeressé.


Az Ötletbörzéről, amely az Üzleti5letek honlapján található


Az Ötletbörze azzal a céllal jött létre, hogy üzleti ötleteket, projekteket, franchise-okat mutasson be és ismertessen, továbbá a vállalkozók és vállalkozással foglalkozók szabadon cserélhessenek információkat gazdasági, üzleti, pénzügyi stb. szempontok szerint. További célunk, hogy üzleti ötletekkel segítsük azokat, akik ugyan jelenleg munaknélküliek, de szeretnének - kevés befektetéssel - saját, biztos egzisztenciát teremteni munkájuk segítségével.

Az Ötletbörzét azért hoztuk létre és tartjuk fenn , mert fontosnak tartjuk, hogy Kelet-Közép-Európában is megismertessünk olyan ötleteket, projekteket, gazdasági mechanizmusokat, melyek már a világ más országaiban, zömében a fejlett ipari országokban már megvalósultak, és az ötletgazdák egzisztenciát szereztek belőle. Ezek az ötletek még nem valósultak meg Magyarországon ill. Közép-Európában.


Az ötletek megvalósítási költségei ötletenként más és más, előfordul, hogy egyfajta szakértelem is szükséges egyik-másikhoz, de az ötletek, projektek nagyrésze megvalósítható és akár nyereséges is lehet néhány hónap után.

Mindemellett az ötleteket és porejkteket - igény esetén - kidolgozzuk, elkészítjük a szükséges háttértanulmányokat, hogy pénzügyileg, gazdaságilag, szakmailag milyen eszközök szükségesek a megvalósításhoz.
Az oldalon találhatóak még ötletek arra, hogy mit gyártson, ha Önnek ehhez már amúgy is megvannak az eszközeik, de szeretné lekötni többletkapacitását.
http://www.uzleti5letek.info
több info regisztrációval: http://www.vallalkozasokert.info
Tel:0670-3989159







    Kiadó: Magyarország Gazdasági Felemelkedéséért Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI nonprofit Zrt.
Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.