OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető


2011. május 11., szerda 11:07

A rémisztő hangokkal nem kell együtt élnie – Összefogás a tartós fülzúgás ellen (2. rész)
    Budapest, 2011. május 11., szerda (OS) -

    
    A szervezetek további célként folytatják a hazai és nemzetközi együttműködési kapcsolatok kialakítást, elősegítik a fülzúgással foglalkozó szakemberek képzését, érvényesülését szakmai segítség nyújtásával. Elősegítik, hogy a fülzúgással foglalkozó szakemberek társadalmi megbecsülése megszilárduljon, különösen abból a célból, hogy a fülzúgásban szenvedők bizalommal fordulhassanak kezelőorvosaikhoz. A tartós fülzúgás (tinnitus) által előidézett borzasztó hangokkal nem kell tehát együtt élni, a tünetek kivizsgálása érdekében mielőbb forduljunk fül-orr gégész szakorvoshoz. Mindenkinek lehetősége van fülzúgásának enyhülésére, akár a teljes gyógyulásra. A fülzúgás legeredményesebb kezelési módszere egy speciális kombinált terápia, amely fél-egy év alatt jó esélyt ad a tartós javulásra. A terápia rendszeres tanácsadásból, zajgenerátor készülék, kiegészítő gyógyszerek és gyógytermékek alkalmazásából, valamint szakember általi pszichológiai támogatásból (pszichoterápia, relaxációs módszerek, autogén tréning módszereinek elsajátítása) áll.
     Kiadó: Magyar Tinnitus Egyesület

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.
Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.