OS Országos Sajtószolgálat
2024. február 28. szerda
Ismertető


2011. június 2., csütörtök 13:54

Cáfoljuk a Kormány megtévesztő kommunikációját!
    Budapest, 2011. június 2., csütörtök (OS) -

    Miszerint ma a miniszterelnök fogadta a rendvédelmi szervezetek szakszervezeteit és tárgyalt velük a nyugdíjrendszer átalakításával kapcsolatos kormányzati tervekről.
A hír úgy igaz, hogy egyes önjelölt rendvédelmi szakszervezetek, szám szerint 7 – BRDSZ, FRSZ, VPDSZ, HTFSZ, FBVSZOSZ, HOSZ valamint a RÉF Oldal ideiglenes ügyvivője – kizárva a többi, szám szerint 7 szakszervezetet, közöttük a Polgári Védelmi Dolgozók Érdekvédelmi Szövetségét, akik a rendvédelmi Sztrájkbizottságot alkotják!
Szakszervezetünk úgy értékeli, hogy ez a többi szakszervezet és a Sztrájkbizottság, valamint a képviselt ügy elárulása! Elhatárolódunk mindattól, ami ezen a megbeszélésen elhangzott, valamint mindattól, ami erről a megbeszélésről a Kormány illetve a tárgyaló szakszervezetek kommunikálnak!
Továbbra sem értünk egyet a Lázár, Balsai féle egyéni képviselői indítvánnyal, melyben a korkedvezményes, korengedményes nyugdíjrendszert visszamenőleges hatállyal támadják, és mindent megteszünk, hogy a jogállamiság elve szerint szerzett jog ne sérülhessen! Nem alku tárgya a szolgálati nyugdíjrendszer! Megvédjük jogainkat és nem hagyjuk, hogy azt egyes szakszervezetek árúba bocsássák!

Talabér Zoltán
PVDÉSZ elnök
A rendvédelmi szakszervezetek Sztrájkbizottságának tagja

    Kiadó: Polgári Védelmi Dolgozók Érdekvédelmi Szövetsége

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.
Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.