OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2011. július 20., szerda 12:14

A Jobbiknak már véleményt nyilvánítania sem szabad
    Budapest, 2011. július 20., szerda (OS) - A Jobbik örömmel tapasztalja, hogy az ügyészség elkezdett foglalkozni a Balajti-üggyel, az viszont megdöbbentő, hogy a valódi problémák feltárása helyett a jobbikos Staudt Gábor és a véleménynyilvánítási szabadság ellen indított hadjáratot. A közvélemény annak kiderítését várna a bűnüldöző szervektől, hogy milyen körülmények között született meg a jobbikos képviselőket érintő  C  típusú átvilágítás eredménye, kik voltak annak a politikai megrendelői, és miért titkosították első körben 2030 év végéig a minősített adatot nem, csak politikai álláspontot tartalmazó  szakvéleményeket .

    Arról is kevés szó esik, hogy Balajti László ellen Staudt Gábor pótmagánváddal élt 2010 év végén, de ebben az eljárásban még nem történt meg a büntetőtárgyalás kitűzése sem. Pedig mindennél jobban várjuk, hogy szemtől szembe találkozhasson a bíróság előtt Staudt Gábor Balajti Lászlóval, és neki szegezhesse azokat a kényes kérdéseket, amelyre eddig egyik hatóság sem kívánt válaszolni, s érdemben még foglalkozni sem kívántak vele.         A Jobbik képviselői minden körülmények között kimondják az igazságot, még akkor is, ha ez ellen a jelenlegi,  forradalmi  kormányzat a büntetőjog eszközeivel szeretne fellépni. A Jobbik képviselői nem bújnak mentelmi joguk mögé, ahogy azt a többi párt teszi. Érdekes tény, hogy hasonló (véleménynyilvánítás miatt indított) ügyekben még csak jobbikos képviselőket adott ki az Országgyűlés, noha igaz az is, hogy a nemzeti radikális képviselők minden esetben maguk kérték a mentelmi joguk felfüggesztését. Várjuk azt a pillanatot, amikor a jobbikosok elleni boszorkányüldözések helyett megkezdődik a valódi politikusbűnözők elszámoltatása. Gondoljunk csak Gyurcsány Ferencre, akinek mentelmi ügye érdekes módon hosszú hónapok óta a mentelmi bizottság előtt fekszik, így eddig nem indulhatott meg a büntetőeljárás az országot tönkretevő, bukott miniszterelnök ellen. Úgy tűnik, hogy a jelenlegi rezsimnek Gyurcsány megvédése és a Jobbik ellehetetlenítése a fő célkitűzése.          Jobbik Magyarországért Mozgalom
    Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.
Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.