OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2011. november 10., csütörtök 12:26

Negyedmilliós gyorssegély az egyiptomi autóbusz katasztrófa árván maradt gyerekének
    Budapest, 2011. november 10., csütörtök (OS) -

    A pillanatnyi gondok áthidalására negyedmilliós gyorssegélyt adtak át a Jeruzsálemi Szent János Szuverén Máltai Lovagrend Magyar Nagyperjelségének képviselői az egyiptomi autóbusz katasztrófában árván maradt kisfiú nagyszüleinek. Az együttérzés és a szeretet jegyében átadott támogatáson felül a Rend képviselői jelezték, hogy figyelemmel kísérik a továbbiakban is a kisfiú sorsát. A Magyar Nagyperjelség árvaellátási programjában az elmúlt másfél hónapban mintegy 2 millió forinttal segített az ország 10 településén élő, szülők nélkül felnövő fiataloknak. A Rend ezt az összeget saját tagjaitól gyűjtötte össze, állami támogatást nem vesz igénybe.
    Kiadó: Máltai Lovagrend (KMFAP)

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.
Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.