OS Országos Sajtószolgálat
2023. október 1. vasárnap
Ismertető


2011. december 29., csütörtök 12:34

Meg kell akadályozni a homokosolimpiát!
    Budapest, 2011. december 29., csütörtök (OS) - A fővárosi Jobbik frakció megütközve értesült arról, hogy Budapestre külföldről is nyomást gyakorolnak a  melegolimpiának  nevezett keresztényellenes gyűlöletorgia megrendezése érdekében. Tarlós István főpolgármester helyesen utasította vissza Berlin kormányzó-polgármester(asszonyának) kérését, amelyben Demszky Gábor bukott városvezető ígéretére hivatkozva a Budapesten rendezendő úgynevezett  melegolimpia  támogatására szólította fel.

    A fővárosi Jobbik frakció nyomatékosan felkéri Tarlós István főpolgármestert, hogy zárja be a kiskapukat a heteroszexuálisokat diszkrimináló magamutogató parádé előtt, s haladéktalanul vizsgáltassa ki, a rendezvény szervezői kötöttek-e szerződéseket állami vagy budapesti tulajdonú sport- és egyéb létesítmények használatára. Amennyiben pedig a válasz igen lesz, intézkedjen a szerződések azonnali felmondásáról. Felháborító, hogy a 2012-es londoni olimpia mellett Budapestnek a  melegolimpia  jut. Ezt a rendezvényt meg kell akadályozni, mert nem a sportról szól, hanem arról, hogy a várost több ezer homoszexuális árassza el.        A Jobbik számára több szempontból is aggályos a  melegolimpiának   nevezett agresszív multikulturális erődemonstráció. Elsősorban azért, mert egy Magyarországgal szoros kapcsolatban álló ország fővárosának vezetője figyelmen kívül hagyja azt a tényt, hogy véget ért Budapest húszéves szociálliberális megszállása. Másodsorban a Jobbik fővárosi frakciója elfogadhatatlannak tartja, hogy Budapest utcáit elárassza a látványdeviancia és a másság erőszakos propagálása, hiszen nemcsak a ferdehajlamú amatőr sportolók, hanem rajongóik is ideözönlenének az egész világból.          Harmadsorban a Jobbik szeretné elejét venni, hogy ismételten rendőr- és kordonvárossá változzon Budapest, hiszen a rendezvény biztosítása óriási erőket vonna el a közbiztonság fenntartásától. A társadalom normális többsége jogosan utasítja el a devianciának minősíthető homoszexuális köztéri megnyilvánulásokat. A Jobbik tisztában van azzal is, hogy a magyar társadalom többsége nem a melegek léte, hanem demonstratív és provokatív magamutogatása ellen foglal állást, s várhatóan nehéz lenne kordában tartani azokat, akik ellenérzésüket esetleg radikálisabb formában fejeznék ki.          A fővárosi Jobbik frakció minden törvényes eszközzel és lehetőséggel azon fog munkálkodni, hogy meghiúsítsa a bukott főpolgármester álmát, ne legyen Demszky-melegedő nyáron Budapestből!         Czeglédi János, a Jobbik fővárosi képviselője
    Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.
Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.