OS Országos Sajtószolgálat
2022. január 25. kedd
Ismertető


2012. február 9., csütörtök 21:02

A MIÉSZ támogatja a perilleték mentességre vonatkozó Devizaadós Szövetség kezdeményezését
    Budapest, 2012. február 9., csütörtök (OS) - A Magyar Ingatlanközvetítők és Értékbecslők Szakmai Szervezete (MIÉSZ) támogatja a Devizaadósok Szövetsége kezdeményezését, a perilleték mentességre vonatkozó petícióját:

    A perilleték felső határát – a devizaadósokat tovább sújtva – a törvényhozás 900 ezer forintról 1,5 millió forintra emelte 2012. január 1-vel. Ez a 67 %-os emelés ellehetetleníti az egyéni pereket, de a pertársaságoknak is komoly kiadást jelent, akkor, amikor a duplájára emelt havi törlesztő részletek alatt nyögő – tartalékaiktól az elmúlt két év során teljesen megfosztott családok amúgy is máról holnapra élnek. Továbbiak: http://www.peticiok.com/peticio_a_devizaadosok_perilletek_mentessegee rt  Forás: http://devizaados.eu
    Kiadó: Magyar Ingatlanközvetítők és Értékbecslők Szakmai Szervezete

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.
Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.