OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető


2012. március 11., vasárnap 11:52

Holland fapapucsok Magyarországon
    Budapest, 2012. március 11., vasárnap (OS) - A Honfoglalás 2000 Egyesület utánajárt az aljas rágalmaknak - A tulipánosok nem tudnak arról, hogy Magyarországon fasiszta veszély lenne!

    A Honfoglalás 2000 Egyesület néhány tagja kirándulás keretében felkereste Boldogasszonyfa, Baranya-megyei települést, ahol számos holland család letelepedett. Az egyesület tagjai megkerestek két famíliát, s a kérdéseikre adott válaszokból kiderült: nagyon jól érzik magukat hazánkban. Nem tudnak arról, hogy a magyarok fasiszták – mint ahogy elhangzott a holland Radio1 Prem Time című műsorában. A tulipánosok nem értik az elhangzottakat: új hazájukban nincs idegengyűlölet, nem terjednek szélsőséges, fasiszta nézetek, abszolút biztonságban élnek, szeretik a magyarokat, jó a kapcsolat a falubeliekkel, akikkel a nyelvi nehézségek ellenére megértik egymást.  Az udvariassági látogatáson az egyesület tagjai nem kérték a fapapucsosokat, hogy tiltakozzanak a holland sajtóban időnként megjelenő Magyarországot rágalmazó cikkek miatt, bár elvárható lenne! Ugyanis, ha mindaz igaz lenne, ami hazánkról a holland sajtóban megjelenik (nagy a pofátok, fasiszta törvényeket hoztok és kinyújtjátok a kezeteket a mi adópénzünkért) – akkor logikus lenne, hogy a tulipánosok mielőbb visszatérjenek elhagyott hazájukba, ahol rágalmazni, hazudozni lehet. Ám, a hollandok – a mi adó-forintjainknak is köszönhetően – jól élnek a befogadó, békés, biztonságos, mediterrán-jellegű, Dél-Magyarországon. Az egyesület ajánlja a sajtónak: keressék fel a hollandusokat, beszélgessenek velük!  Kiadó. Honfoglalás 2000 Egyesület – Szilvásy György 2012. 03.11.
    Kiadó: Honfoglalás 2000 Egyesület

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.
Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.