OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2012. március 29., csütörtök 01:30

Közlemény: Megalakult és indul az első devizaadós pertársaság
    Budapest, 2012. március 29., csütörtök (OS) - Megtört a jég. A Devizaadósok Szövetsége szervezésében 2012.03.23-án Budapesten az 1012 Budapest, I. kerület Kuny Domokos u. 13-15. VI. emelet 615. oktatótermében megalakult a Devizaadósok Szövetsége I. AXA Pertársasága. A pertársaság képviseletét Dr. Bense László Erik ügyvéd úr látja el. Ugyanaz az ügyvéd, aki a 10 halálos áldozatot és több, mint 100 sérültet maga után hagyó 2010-es ajkai vörösiszap-katasztrófa károsultjainak egy jelentős része, Illetve az úgynevezett Il FERRO ügy  sértettjeiből alakult pertársaságait is képviseli.

    A Devizaadósok Szövetsége I. AXA Pertársasága a Devizaadósok Szövetsége AXA Percsoportja tagjaiból alakult Dr. Horváth Anna és Boda Csaba percsoportvezetők vezetésével. A pertársaság a megalakulásával megkezdte önálló működését a szövetség háttér támogatásával. A pertársasághoz az AXA Bankkal devizaalapú kölcsönszerződést kötött és azt bíróság előtt megtámadni kívánó természetes személyek még egy hétig csatlakozhatnak. Továbbiak: www.devizaados.eu
    Kiadó: Devizaadósok Érdekvédelmi Szövetsége

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.
Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.