OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 22. hétfő
Ismertető


2012. április 4., szerda 23:02

A Honfoglalás 2000 Egyesület államfőjelöltje: Hoffmann Rózsa
    Budapest, 2012. április 4., szerda (OS) - A civil szervezet az oktatási államtitkárt javasolja a köztársasági elnöki posztra - férfiuralom helyett esélyegyenlőséget!

    
    Honfoglalás 2000 Egyesület javasolja, hogy a művelt, nyelveket beszélő, határozott, nagy szakmai tudással rendelkező, reprezentatív megjelenésű oktatási államtitkárt – Hoffmann Rózsa asszonyt jelölje a kormánykoalíció a legmagasabb közéleti méltóság posztjára. Az egyesület véget vetne a férfiak túlzott képviseletének a közéletben, így a magas, nagy felelősséggel járó pozíciókban is. Lehetőséget kell adni a hölgyeknek, hogy kifejthessék tudásukat, hogy tanúbizonyságot tehessenek alkalmasságukról, és hogy élhessenek női mivoltukból fakadó szociális érzékenységükkel, empatikus lelkialkatukkal.    Az egyesület írásban kérte a KDNP elnökségét,és a Fidesz frakciót:támogassák  az egyedülálló kezdeményezést, és javasolják az Országgyűlésnek Hoffmann Rózsa asszony köztársasági elnökké választását.   Kiadó: Honfoglalás 2000 Egyesület – Szilvásy György  2012. 04.04.
    Kiadó: Honfoglalás 2000 Egyesület

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.
Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.