OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2012. április 28., szombat 18:01

Közlemény
    Budapest, 2012. április 28., szombat (OS) -

    Most, amikor a média értesülései szerint a bukott miniszterelnök szakdolgozata kapcsán kiderült: bizonyosan használta saját diplomamunkájához volt sógora – szóról szóra megegyező című – szakdolgozatát és komolyan vetül rá az esetleges plágium gyanúja, újra aktuális a kérdés:  meddig prédikál még vízről Gyurcsány Ferenc, miközben bort iszik ? Gyurcsány Ferenc a köztársasági elnök lemondása előtt úgy fogalmazott: Schmitt Pál nem csak az erkölcsi érzékét veszítette el, de a politikai realitásérzékét is. A KISZ, az MSZP és a DK erkölcsi magaslatain lavírozó Gyurcsány jó lenne, ha vagdalkozásokra épülő politikai zuhanórepülése közben kicsit önmagára is tekintene, és ha már erkölcsi érzéke nincs, legalább politikai realitásérzékről tenne tanúságot és végleg elhagyná a számára semmi jót nem ígérő politika színterét. Jobb, ha még most visszavonul és – otthoni magányában - keresi tovább az egyetemről megmagyarázhatatlan módon eltűnt szakdolgozatának saját példányát.
    Kiadó: Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP)

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.
Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.