2024. április 27. szombat

2012. május 23., szerda 12:57

15 éves az INNONET Nonprofit Kft.
    Budapest, 2012. május 23., szerda (OS) -

A megalakulásának 15. éves évfordulóját ünneplő INNONET Nonprofit Kft. 2012. május 22-én tartotta Győrben a 2011. évet lezáró, mérlegelfogadó taggyűlését. A taggyűlési beszámolóból kitűnt, hogy az INNONET működése stabil, az alaptevékenységből származó bérleti bevételek mellett jelentősek a projekttámogatások és a szakértői tevékenységekből származó bevételek is. Emellett az INNONET jelentős hazai és határon átnyúló kapcsolatrendszert épített ki.

Az eseményen Budavári László, ügyvezető igazgató számolt be a TECHNONET Technológiai Kompetencia Központ projekt sikeres végrehajtásáról. A beruházás eredményeként összesen mintegy 2500 m2 bérelhető terület áll a kis és közepes vállalkozások rendelkezésére. A Magyar Innovációs Szövetség, mint tulajdonos, széles körű innovációs kapcsolatrendszert biztosított a projekt számára. A taggyűlésen dr. Antos Lászlót, a Magyar Innovációs Szövetség ügyvezető igazgatóját választották meg az INNONET elnöki tisztségére.

A TECHNONET technológiai kompetencia szolgáltatásai közül elsőként, a KTIA támogatásával, beüzemelésre került egy Objet Eden 260V típusú 3D nyomtató, a vállalkozások termékfejlesztési tevékenységének támogatására. A berendezés révén lehetőség nyílik mérnöki tervezőrendszereken készített gyártmány-/alkatrésztervek alapján, 3D nyomtatási eljárással gyors prototípus modellek elkészítésére is.

Bővebb információ: Garay Tóth János, kommunikációs igazgató, Tel.: 30/900-4850

Kiadó: Magyar Innovációs Szövetség