OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető


2012. május 23., szerda 12:57

15 éves az INNONET Nonprofit Kft.
    Budapest, 2012. május 23., szerda (OS) -

    A megalakulásának 15. éves évfordulóját ünneplő INNONET Nonprofit Kft. 2012. május 22-én tartotta Győrben a 2011. évet lezáró, mérlegelfogadó taggyűlését. A taggyűlési beszámolóból kitűnt, hogy az INNONET működése stabil, az alaptevékenységből származó bérleti bevételek mellett jelentősek a projekttámogatások és a szakértői tevékenységekből származó bevételek is. Emellett az INNONET jelentős hazai és határon átnyúló kapcsolatrendszert épített ki.

Az eseményen Budavári László, ügyvezető igazgató számolt be a TECHNONET Technológiai Kompetencia Központ projekt sikeres végrehajtásáról. A beruházás eredményeként összesen mintegy 2500 m2 bérelhető terület áll a kis és közepes vállalkozások rendelkezésére. A Magyar Innovációs Szövetség, mint tulajdonos, széles körű innovációs kapcsolatrendszert biztosított a projekt számára. A taggyűlésen dr. Antos Lászlót, a Magyar Innovációs Szövetség ügyvezető igazgatóját választották meg az INNONET elnöki tisztségére.

A TECHNONET technológiai kompetencia szolgáltatásai közül elsőként, a KTIA támogatásával, beüzemelésre került egy Objet Eden 260V típusú 3D nyomtató, a vállalkozások termékfejlesztési tevékenységének támogatására. A berendezés révén lehetőség nyílik mérnöki tervezőrendszereken készített gyártmány-/alkatrésztervek alapján, 3D nyomtatási eljárással gyors prototípus modellek elkészítésére is.

Bővebb információ: Garay Tóth János, kommunikációs igazgató, Tel.: 30/900-4850

    Kiadó: Magyar Innovációs Szövetség

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.
Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.