OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 10. péntek
Ismertető


2012. június 21., csütörtök 13:02

A Jobbik IT elkötelezett a Nemzeti Ifjúsági Tanács megalakítása mellett
    Budapest, 2012. június 21., csütörtök (OS) - A Jobbik Ifjúsági Tagozat is támogatta azt a szándéknyilatkozatot, amelyben az aláírók hitet tettek a Nemzeti Ifjúsági Tanács még ez évi megalakulása mellett. Sajnálatos módon az európai uniós országok közül egyedüliként hazánkban nem működik ez a fontos intézmény.

    A Jobbik IT nemcsak most, hanem már megalakulása óta szorgalmazta ezen érdekérvényesítő és konzultatív szerv létrejöttét, hogy végre legyen egy legitim, reprezentatív és a fiatalok problémáit megjelenítő ernyőszervezet, mely hatékonyan tud fellépni az ifjúság érdekében.          A hazai NIT mostani szakaszához való eljutásért köszönet illeti azt a néhány embert, aki elkötelezett híveként a kezdetektől fogva dolgozik érte. Érdekes látni a kormány  amit nem tudsz megakadályozni, állj az élére  taktikáját, de kérjük, hogy fejezzék be a színjátékot és ne más tollával ékeskedve próbálják magukat az ifjúság felé elkötelezettként beállítani, mint azt az erről a kezdeményezésről szóló hírekben előszeretettel teszik. Számos, valójában az ő hatáskörükbe tartozó területen bizonyíthatnák az elkötelezettségüket, például foglalkozhatnának inkább az oktatásban meghozott rossz döntések felülvizsgálatával vagy a fiatalkorú munkanélküliség csökkentésével.          Bízunk benne, hogy a most végső szakaszába érő előkészítő folyamat eredményeként rövidesen egy kormányzati befolyástól mentes, átlátható és fiatalok helyzetén javítani tudó tanács jön létre. Az előkészítő munkához természetesen a pártpolitikai célokon felülemelkedve a Jobbik IT felajánlja segítségét, hisz közös célunk, hogy a folyamat mielőbb beérjen, és a NIT megkezdhesse tényleges működését.         Jobbik Ifjúsági Tagozat
    Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.
Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.