OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2012. november 9., péntek 14:18

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium közleménye (2. rész)
    Budapest, 2012. november 9., péntek (OS) - Vályi-Nagy Vilmos átadta Az Év Projektmenedzsere díjat

    A díjátadót a projektmenedzsment szakma hazai szervezetei közösen hirdették meg, értékelték és tettek javaslatot az Év Projektmenedzserének személyére. A szervezetek meghatalmazott képviselőiből e díj szervezésére létrejött Projektmenedzsment Kiválóság Tábla célja a magyarországi projektmenedzsment élet egy-egy szakemberének elismerése és rajtuk keresztül a figyelem ráirányítása a projektmenedzseri tudás és szakma jelentőségére, valamint a kiemelkedő projektek eredményeire.  A Projektmenedzsment Kiválóság Tábla által meghirdetett elismerést idén tizenkettedik alkalommal adta át Cserna József, a Magyar Projektmenedzsment Szövetség és a Díjbizottság elnöke, ezúttal Taby Tamásnak, a SWICON Zrt. Üzletág igazgatójának. Az idei sok színvonalas pályázatra tekintettel a Tábla két különdíjat is kiosztott, az egyiket Pomázi Gyula, a Provice Üzleti és Informatikai Szolgáltató és Tanácsadó Kft. ügyvezető igazgatója, a másikat Szulyovszky Gábor Viktor, a Pedrano Holding Kft. ügyvezetője, senior projektmenedzsere kapta.
    Kiadó: Nemzeti Fejlesztési Minisztérium

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.