OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2012. november 30., péntek 12:56

A Klubrádió közleménye (1. rész)
    Budapest, 2012. november 30., péntek (OS) - Tisztelt Médiatanács!

    Önök immár naponta traktálják hazugságaikkal, csúsztatásaikkal a közvéleményt. Önök kártevő tevékenységüket hatalmas apparátussal, irdatlan közpénzen végzik. Legutóbbi közleményükre (november 29.) reagálunk ezúttal.
"A Médiatanács immár két esztendeje folyamatosan és kiszámíthatóan biztosítja a Klubrádió számára a zavartalan működés lehetőségét". Kéthavonta hosszabbítgatják ideiglenes engedélyekkel a frekvencia használatunkat. Szerdáig nem tudtuk, vajon jövő kedden sugározhatunk-e. És ez így megy két éve, miközben eddig hat bírósági ítélet állapította meg a tartós frekvenciához fűződő jogainkat. Az Önök áldatlan tevékenysége mérhetetlen károkat okoz a Klubrádiónak, a Klubrádió többszázezres hallgatóságának, a sajtószabadságnak, Magyarországnak.
"  a Klubrádió kecskeméti frekvenciájáért fizetendő éves díjat a Médiatanács 11 millióról 3 millió forintra, míg debreceni frekvenciája díját 8,5 millióról 4,1 millió forintra csökkentette." Önök ismét félrevezetik a közönséget, ugyanis a Klubrádió budapesti frekvenciájának 25 milliós díját nem csökkentették, szemben az ország összes többi kereskedelmi rádiójáéval. Önök cinikusan a frekvencia ideiglenességével indokolták a Klubrádió kihagyását a kedvezményből. Ráadásul a többi esetben titokként kezelik a csökkentés mértékét, például a Class FM-ét is, ami bizonyára százmilliós nagyságrendű.

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.