OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 22. hétfő
Ismertető


2012. december 2., vasárnap 11:09

A Nemzeti Szociáldemokraták közleménye
    Budapest, 2012. december 2., vasárnap (OS) - Bolond lyukból, bolond szél fúj – Zuhanórepülésben a Jobbik – A felelősen gondolkodók elítélik a radikális pártot

    A Nemzeti Szociáldemokraták és a Honfoglalás 2000 Egyesület levélben fordult Balczó Zoltán képviselőhöz, a Jobbik alelnökéhez, melyben kérik, hogy lépjen fel pártja héjáival szemben. Elvakult párttársai (Vona G., Volner J., Novák E., Gyöngyösy M., Zagyva Gy., és mások) időről-időre a társadalom jó érzésű tagjainak felháborodását kiváltó nyilatkozatokat tesznek, mellyel mérhetetlen károkat okoznak Magyarországnak.
    A levél megfogalmazói határozottan kérik (felszólítják) Balczó Zoltánt: ne hagyja, hogy zavaros fejekben megszületett, zagyva gondolatok nyilvánosságot kapjanak, és ezzel feszültséget keltsenek a társadalomban. Nem botrányokra, hanem nyugalomra, megbékélésre, széles körű társadalmi összefogásra van szüksége az országnak – hirdeti a képviselőnek küldött levelében is a két szervezet.

Kiadó: Nemzeti Szociáldemokraták – Szilvásy György

2012.12. 02.

    Kiadó: Nemzeti Szociáldemokraták

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.