OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2012. december 4., kedd 14:10

A Ferencvárosi Közösségi Alapítvány közleménye
    Budapest, 2012. december 4., kedd (OS) - Színházi koncert, könyvesbolti mesedélután, logikai társasozás, fürdőzés ingyenes vizimasszázzsal, dokumentum filmes mozi, dunaparti villamosút házi süteményekkel...  December 8 és 16.-a között közel húsz ingyenes programmal várja a kilencedik kerületben élőket, dolgozókat, és a Ferencvároshoz  kötődőket, a Ferencvárosi Közösségi Alapítvány "ÉLMÉNYKALENDÁRIUM" című programsorozata.   A  hagyományteremtés szándékával született karácsonyi rendezvényhez olyan kilencedik kerületben élő helyi vállalkozók, intézmények, civilek és művészek csatlakoztak, akik a közelgő ünnepek apropóján, valamennyien egy-egy különleges közösségi, kulturális élménnyel szeretnék megajándékozni a körülöttük élőket.

    A programok az alapítvány egyik legfontosabb célkitűzését, a helyi adományozás, azon belül is a nem pénzbeli támogatások fontosságát, a környezetünkben élők iránti odafordulás örömét és a megbújó értékek felfedezését kívánják népszerűsíteni.
"Fantasztikus volt megélni, hogy az Élménykalendárium ötletére mindenki azonnal igent mondott! Mi azokat igyekszünk megszólítani, akik jobb közérzettel szeretnének élni és dolgozni a  Ferencvárosban - számolt be  az alapítvány  legújabb kezdeményezéséről  Miklusicsák Alíz kurátor. Az alapítvány arra buzdítja a kerületieket, hogy minél többen vegyenek részt a programokon,  ismerjék meg egymást, hiszen mindenki adhat valamit a közösségének, ahogyan sokat kaphat is tőle! További információk www.ferencvarosi.kozossegialapitvany.hu 06-70 4286403
    Kiadó: Ferencvárosi Közösségi Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.