OS Országos Sajtószolgálat
2022. október 4. kedd
Ismertető


2013. február 21., csütörtök 13:40

A Devizaadósok Érdekvédelmi Szövetsége közleménye
    Budapest, 2013. február 21., csütörtök (OS) - Kiáltvány: A kormány ne tárgyaljon a bankszövetséggel! A Bankszövetség az "állam az államban" politikai játszmát játszik. A kormányzatot kényszeríti a kifosztó szerepbe, lásd kilakoltatási moratóriumhoz való hozzáállás, közben pedig az elrabolt pénzt ő talicskázza ki az országból. Romokba döntik a gazdaságot, az életünket.

    A kormányzat ne tárgyaljon továbbiakban a bankokkal helyettünk és a mi nevünkben! Tegye meg kötelezettségét, tegye meg azokat a lépéseket, hogy a devizaadósok joghoz juthassanak! Ne sodródjunk, keveredjünk utcai harcokba (jogos követeléseink érvényesítéséért, vagyonunk, életünk megvédéséért) saját rendfenntartó erőinkkel! Mert a devizaadósok döntően a perilleték nagysága és keresetük alacsony mivolta okán nem jutnak a jog asztalához. Ez bizonyítást nyert. Lásd: http://www.devizaados.eu/index.php/11-hirek/474-jogallam-miert-nem-ju thatnak-joghoz-a-devizaadosok A kormányzat és a törvényhozás (1) hozza meg a  MORATÓRIUMOT a kényszer-értékesítésekre és kényszerintézkedésekre a devizaadós kölcsönszerződésekkel érintettekre a további károkozások megelőzése érdekében (2)   Biztosítson perilleték mentességet, avagy egységesen 36 ezer forint illeték kötelezettséget a devizahitel kölcsönszerződéssel érintetteknek. Ha ez a két feltétel érvényesül, majd mi – devizahitelesek / devizaadósok - szépen a bíróságok előtt (!) egyezkedünk a bankokkal és el is számoltatjuk őket a EU jog adta kereteken belül, úgy ahogy az kell. Továbbiak: www.devizaados.eu
    Kiadó: Devizaadósok Érdekvédelmi Szövetsége

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.