OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 18. csütörtök
Ismertető


2013. március 18., hétfő 08:28

A Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete közleménye (1. rész)
    Budapest, 2013. március 18., hétfő (OS) - A TMRSZ MEGKÖSZÖNI! VÁRVA A FOLYTATÁST IS!  A rendvédelmisek illetményét rendező munkabér-tárgyalások időpontját a TMRSZ elodázhatatlannak tartja.

    A BÉT-en a TMRSZ már felvetette annak szükségességét, hogy egy 3-as találkozón kellene megvitatni a rendvédelmi dolgozók anyagi megbecsülését érintő aktuális kérdéseket, azzal a határozott célkitűzéssel, hogy ennek folyományaként, az megnyugtató rendezést nyerhessen.
A 3-as találkozó a Kormányfő, a Belügyminiszter úr és a TMRSZ, mint a legnagyobb rendvédelmi szakszervezet legmagasabb szintű képviselete között szerveződő  együttgondolkodást jelent, kezdeményezésünkre.
Amikor a TMRSZ MEGKÖSZÖNI a kormányfőnek dr. Orbán Viktornak személyes közreműködését, valamint a Belügyminiszter úrnak dr. Pintér Sándornak is, a 2013.március 14-től hazánkat sújtó időjárási katasztrófában tanúsítottat, valamint a rendvédelmi dolgozók hősies helytállását, a Belügyminiszter Úr által küldött sms-eket, AKKOR AZON REMÉNYÉNEK IS HANGOT AD, hogy A VÁRT 3-as találkozó is a legrövidebb időn belül létrejön.

    Kiadó: Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.