2024. április 18. csütörtök

2013. március 18., hétfő 08:28

A Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete közleménye (1. rész)
    Budapest, 2013. március 18., hétfő (OS) - A TMRSZ MEGKÖSZÖNI! VÁRVA A FOLYTATÁST IS!  A rendvédelmisek illetményét rendező munkabér-tárgyalások időpontját a TMRSZ elodázhatatlannak tartja.

A BÉT-en a TMRSZ már felvetette annak szükségességét, hogy egy 3-as találkozón kellene megvitatni a rendvédelmi dolgozók anyagi megbecsülését érintő aktuális kérdéseket, azzal a határozott célkitűzéssel, hogy ennek folyományaként, az megnyugtató rendezést nyerhessen.
A 3-as találkozó a Kormányfő, a Belügyminiszter úr és a TMRSZ, mint a legnagyobb rendvédelmi szakszervezet legmagasabb szintű képviselete között szerveződő  együttgondolkodást jelent, kezdeményezésünkre.
Amikor a TMRSZ MEGKÖSZÖNI a kormányfőnek dr. Orbán Viktornak személyes közreműködését, valamint a Belügyminiszter úrnak dr. Pintér Sándornak is, a 2013.március 14-től hazánkat sújtó időjárási katasztrófában tanúsítottat, valamint a rendvédelmi dolgozók hősies helytállását, a Belügyminiszter Úr által küldött sms-eket, AKKOR AZON REMÉNYÉNEK IS HANGOT AD, hogy A VÁRT 3-as találkozó is a legrövidebb időn belül létrejön.

Kiadó: Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete