OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 6. hétfő
Ismertető


2013. május 3., péntek 18:41

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye
    Budapest, 2013. május 3., péntek (OS) - Még Orbán Viktor is tartsa tiszteletben a független magyar bíróság döntését!

    A független magyar bíróság döntései mindenkire kötelezőek függetlenül attól, tetszik vagy nem tetszik – szól az a már-már közhelynek tűnő mondat, amelyet annyiszor lehetett hallani az elmúlt években, kivált a fideszes politikusok szájából.
    Úgy látszik azonban, hogy Orbán Viktor miniszterelnök észak-koreai mintát követ, vagy az emberi jogokat számtalanszor megsértő izraeli példákból meríti a jogállamiságról alkotott nézeteit.
    A független magyar bíróság által jóváhagyott, törvényes módon bejelentett, először a rendőrség által is tudomásul vett – utólag épp Orbán Viktor utasítására törvénytelenül betiltott – rendezvényt nem tilthatja be a Fidesz elnöke, ahogy a Jobbikot sem félemlítheti meg csak azért, hogy kedvében járjon a Zsidó Világkongresszuson részt vevőknek.
    A nemzeti párt a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően megrendezi a bíróság által is jóváhagyott kegyeleti megemlékezést.

    Jobbik Magyarországért Mozgalom

    Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.