OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető


2013. július 25., csütörtök 09:06

A Bankcsapda Érdekvédelmi Civil Szervezet közleménye
    Budapest, 2013. július 25., csütörtök (OS) - A szerdai Kormányülés kudarcának lehetséges okai

    
Az Egyesület elnöksége, tagjai és szimpatizánsai megdöbbentek a szerdai Kormányülés eredménytelenségén, mely az ülés utáni sajtótájékoztatóból tényszerűen következik. A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium korábban a médiában közölt álláspontja helyett, egy újabb típusú kizárólag a lakáscélú deviza hitellel rendelkező ügyfélcsoporttal kapcsolatos mentőcsomag kidolgozása várható Varga Mihály miniszter közreműködésében. Az érdekvédelmi szervezetek egyértelműen elhatárolódnak a további mentőcsomagoktól, melyek eddig sem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket, jelenleg az árfolyamrögzített deviza hiteleknek a 40%-a ismételten bedőlt. A névlegesen devizában nyilvántartott társadalmi csoportnak egyértelmű üzenet volt, Selmeczi Gabriella azon kijelentése, hogy : -Ne csináljunk nagyobb bajt, mint amekkora van. A jelek szerint olyan nyomásgyakorlás történt a Kormányüléssel kapcsolatban a Magyar Államra, ami gyakorlatilag valós nemzetbiztonsági kockázatokat eredményezett, mely összefüggésbe hozható a korlátlan befolyással és vagyonnal rendelkező magyar bankárral.

    Kiadó: Bankcsapda Érdekvédelmi Civil Szervezet

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.