OS Országos Sajtószolgálat
2023. március 24. péntek
Ismertető


2013. október 16., szerda 13:52

A Párbeszéd Magyarországért Párt közleménye (2. rész)
    Budapest, 2013. október 16., szerda (OS) - Nem hagyjuk, hogy bárki és bármi megakadályozza az ellenzék közös fellépését Békéscsabán!

    Az új összetételű helyi választási bizottság politikai elfogultságával kapcsolatban az ellenzéki szervezetek már korábban kifejezték aggodalmaikat. A bajai Választási Bizottság vitatott, majd egy-egy esetben a bíróság által megváltoztatott döntései éppúgy igazolni látszanak ezeket a félelmeket, mint a Békés megyei Területi Választási Bizottság mai határozata, amelyből teljes mértékben hiányzik az a jóhiszemű jogértelmezés, amely korábban jellemző volt a Magyar Köztársaságban.
A PM nem hagyja ennyiben a dolgot: a rendelkezésre álló jogorvoslati lehetőségek legvégéig elmegyünk, bíróságra visszük az ügyet!
Mindent elkövetünk azért, hogy a hatalom ne tudja megakadályozni a demokratikus ellenzéki szervezetek összefogását és közös jelölt indítását a békéscsabai időközi önkormányzati választáson.

Karácsony Gergely országgyűlési képviselő

    Kiadó: Párbeszéd Magyarországért Párt

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.