OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető


2013. október 18., péntek 16:21

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2013. október 18., péntek (OS) - A Fidesz büntetőfeljelentést tett a bajai videófelvétel miatt

    A HVG által közölt videó miatt a Fidesz a mai napon büntető feljelentést tett. A videót bizonyítéknak tekintjük arra, hogy megrendezetten és előre kitervelten próbálják lejáratni a Fidesz. Mint ismert, a bajai Fidesz már október 12-én büntetőfeljelentést tett a rendőrségen egy álfideszes ismeretlen tettes ellen, aki Baját járta és választópolgároktól azt kérte, hogy szavazzanak a párt jelöltjére, amiért viszonzásul tíz mázsa fát ajánlott. A HVG által ma közölt videó igazolja korábbi büntetőfeljelentésünk alaposságát és bizonyíték arra, hogy mindezt politikai érdekekből, előre kitervelten, megrendezett és rögzített jelenetben tették, hogy tudatos lejáratásra használhassák fel. Rendkívül lesújtónak tartjuk, hogy a bukott baloldal két választási vereség után sem képes elfogadni a bajaiak döntését és a legaljasabb "technikákat" vetik be a mai napig a bajai választás eredménnyel kapcsolatban. A bajaiak azonban már elmondták a véleményüket a baloldal hazug és aljas technikáiról.
Zsigó Róbert, Baja polgármestere
    Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.