OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2014. január 10., péntek 10:25

A Honfoglalás 2000 Egyesület közleménye
    Budapest, 2014. január 10., péntek (OS) - A HONFOGLALÁS 2000 EGYESÜLET ÜDVÖZLI A MAGYAR KRÓNIKA INDULÁSÁT – KÖSZÖNET KERÉNYI IMRÉNEK – MOST MI JÖVÜNK!

    A civil szervezet örömmel értesült a Magyar Krónika c. lap indulásáról, s egyben köszönetet mond Kerényi Imre és Bencsik András úrnak az időszerű kezdeményezésért. Igenis, a lapban szinte kizárólag pozitív hangvételű írásoknak kell megjelenni, vissza kell adni a magyaroknak hitüket, önbizalmukat. Sikereinket, eredményeinket kell hangoztatni. Elég a magyarságot bel-és külföldön lejárató irományokból! Negyven évig csak Népszabadságot olvashattunk. Első, szabadon választott miniszterelnökünktől megtagadták a televízió nyilvánossága adta lehetőséget, a bukott baloldal magáénak tekintette a sajtót. Nem kell megfelelnünk korábbi elnyomóinknak, akárcsak a velük együttműködő liberális köröknek. Az új lap nem a gyűlölködés fóruma lesz, a békés nemzetegyesítést fogja szolgálni. Most a felemelkedésünkért tenni akaró magyaroké a pálya. Most mi jövünk! És legalább negyven évig maradunk – kétharmados támogatással!

HONFOGLALÁS 2000 EGYESÜLET – SZILVÁSY GYÖRGY

    Kiadó: Honfoglalás 2000 Egyesület

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.