OS Országos Sajtószolgálat
2023. február 4. szombat
Ismertető


2014. január 27., hétfő 17:54

Az MSZP Országos Központ közleménye (1. rész)
    Budapest, 2014. január 27., hétfő (OS) - Bíróság előtt kell felelniük azoknak, akik tényként állítják, hogy másra reagált Mesterházy Attila, mint amit hallott.

    A Fidesz megijedt az Összefogás január 25-én megmutatott erejétől, s emiatt szánalmas rágalomkampányba kezdett.

Egy állítólagos bekiabálásra hivatkozva most azt akarják megmondani, hogy egy 13 ezres tömeg közepén mit hallhatott a beszédet mondó politikus.

Ezúton emlékeztetjük a Fideszt, hogy a magyar politikában eddig dokumentálhatóan csupán egyetlen politikus emlegetett akasztást, illetve kötelet: Kövér László, aki jelenleg a Fidesz Országos Választmányának elnöke és a Magyar Országgyűlés elnöke. Azokat a szörnyű szavakat konkrétan ő maga mondta, s ezt kiváló minőségű, manipulációtól mentes hangfelvétel is bizonyítja.

Azt egyébként a Hír Tv is elismerte, hogy a felvétel hangsávjába belenyúlva manipulálta a hangfelvételt. Az is elgondolkodtató, hogy az állítólagos "botrány" miért csak 24 órával a rendezvény után pattant ki
    
    Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.