2024. április 25. csütörtök

2014. január 31., péntek 11:46

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2014. január 31., péntek (OS) - GYURCSÁNY FERENC BÚCSÚZIK JANCSÓ MIKLÓSTÓL

Miki bácsi, most hagysz itt minket, amikor a legjobban kellenél? Ki fog minket most csendes hanggal, fürkésző, átható tekintettel figyelmeztetni arra, hogy próbáljunk bölcsek maradni? Ki fogja azt mondani, hogy értsük meg a hatalom természetét és ne hagyjuk, hogy átverjenek minket?

Nehéz időkben szükségünk van a józanokra. Azokra, akik már mindent meg- és átéltek - és annak az ellenkezőjét is. Most azonban menned kellett. Sokat és sűrűn éltél, harcoltál eleget  Itt maradtak a filmek, amelyeken felnőttünk, például az örök aktuális Szegénylegények, hogy lássuk a diktatúra természetét.

Köszönjük, hogy itt voltál és ha úgy van kedved, kacagj rajtunk odafentről.

Barátsággal:

Gyurcsány Ferenc