OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2014. február 11., kedd 19:08

A Jobbik parlamenti frakciójának közleménye
    Budapest, 2014. február 11., kedd (OS) - Szabó Tímea hazudik

    Azt sem tudja, melyik törvényjavaslatáról van szó a mandátumtolvaj képviselő: nem 2012-es, hanem most decemberi javaslatán háborodott fel többek között a Jobbik, amelynek alelnöke, Sneider Tamás elsőként hívta fel a figyelmet erre az abszurdumra. Így nyilvánvalóan nem igazak érvek nélküli vagdalkozásai sem, hiszen éppen a nemzeti ellenzék az, amely nem a javaslat benyújtóját, hanem annak tartalmát nézi, így a magyar emberek érdekét minden esetben szem előtt tartja. Szemben a magát hamisan a nők oldalán állónak bemutató Szabó Tímeával, aki nem szavazta meg például a Jobbiknak azt a kezdeményezését, amely szerint a közintézményekben elsőbbségi szolgáltatást kapnának a várandósok és a kisgyermekkel érkezők. Kíváncsian várjuk, hogy a benyújtó párt iránt érzett gyűlöleten kívül milyen érvet tud még felhozni ez ellen a program nélküli szövetségben politizáló képviselő.
Dúró Dóra országgyűlési képviselő, a Jobbik szóvivője
    Kiadó: Jobbik parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.