OS Országos Sajtószolgálat
2024. augusztus 26. hétfő
Ismertető


2014. február 18., kedd 20:25

A Reális Zöldek Klub közleménye
    Budapest, 2014. február 18., kedd (OS) - Sólyom László, újabb merénylete a nemzet ellen! Sólyom László az AKADÉMIÁN Paks bővítésével foglakozó tudományos rendezvényt politika kinyilatkoztatásra használta fel.

    Tette ezt Sólyom László annak ellenére, hogy Pálinkás József MTA elnöke határozottan felkérte a rendezvény előadóit és résztvevőit a kérdéskör tudományos, szakmai alapon történő tárgyalására. Sólyom hazája elleni merényletét, az MTA elnökének jóhiszemű engedélyével, és betöltött funkcióival visszaélve folytatta, hiszen nem szerepelt a rendezvény előadói között. Sólyom Paks beruházásának a leállítása mellett agitált, és kirohant a kormány jogilag nem kifogásolható szándéknyilatkozat kötése ellen.

Sólyon államfőként 500 milliárddal megkárosított bennünket azzal, hogy Zengő helyett a NATO radar Medinára kerül.

Paks bővítésére nem lenne szükségünk hitelre, ha Magyarország vízlépcső beruházásból nem hátrál ki, Sólyom László dumakörösként nem állít valótlanságot a vízlépcső környezeti hatásáról.

Sólyom László dumakörös nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a Duna és Tisza vize szabadon elfolyik az ország területéről, a Homokhátság sivatagosodik, az öntőzés kultúra elhalt, a vidék víz után sóvárog.

Víztől a földtől Sólyom már megszabadította vidéket.

Most annak érdekében tesz, hogy a fénytől a világosságtól is.

Mit tehetnek a reális zöldek? Legtöbb, amit tehetünk, tudatjuk a közvéleménnyel, hogy közöttünk el Sólyom László, aki nem törődik a gyakorlati tényekkel, el akar pusztítani mindnyájunkat.  

Juhos László, elnöke

    Kiadó: Reális Zöldek Klub

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Tisztelt Felhasználó!
Tájékoztatjuk, hogy 2024. szeptember 2-tól megújul az mti.hu, továbbá változnak a hozzá tartozó hírügynökségi és sajtószolgálati szolgáltatások felületei és tartalmainak felhasználási feltételei. 2024. szeptember 2-tól a most még különböző felületekről elérhető tartalmakat egységesen a megújuló mti.hu hírportál Nemzeti Közleménytár oldalán találja. Kérdés, probléma esetén írjon nekünk az nkt@dunamsz.hu e-mail címre!



Az Országos Sajtószolgálatról

Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.