OS Országos Sajtószolgálat
2024. szeptember 13. péntek
Ismertető


2014. február 18., kedd 20:25

A Reális Zöldek Klub közleménye
    Budapest, 2014. február 18., kedd (OS) - Sólyom László, újabb merénylete a nemzet ellen! Sólyom László az AKADÉMIÁN Paks bővítésével foglakozó tudományos rendezvényt politika kinyilatkoztatásra használta fel.

    Tette ezt Sólyom László annak ellenére, hogy Pálinkás József MTA elnöke határozottan felkérte a rendezvény előadóit és résztvevőit a kérdéskör tudományos, szakmai alapon történő tárgyalására. Sólyom hazája elleni merényletét, az MTA elnökének jóhiszemű engedélyével, és betöltött funkcióival visszaélve folytatta, hiszen nem szerepelt a rendezvény előadói között. Sólyom Paks beruházásának a leállítása mellett agitált, és kirohant a kormány jogilag nem kifogásolható szándéknyilatkozat kötése ellen.

Sólyon államfőként 500 milliárddal megkárosított bennünket azzal, hogy Zengő helyett a NATO radar Medinára kerül.

Paks bővítésére nem lenne szükségünk hitelre, ha Magyarország vízlépcső beruházásból nem hátrál ki, Sólyom László dumakörösként nem állít valótlanságot a vízlépcső környezeti hatásáról.

Sólyom László dumakörös nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a Duna és Tisza vize szabadon elfolyik az ország területéről, a Homokhátság sivatagosodik, az öntőzés kultúra elhalt, a vidék víz után sóvárog.

Víztől a földtől Sólyom már megszabadította vidéket.

Most annak érdekében tesz, hogy a fénytől a világosságtól is.

Mit tehetnek a reális zöldek? Legtöbb, amit tehetünk, tudatjuk a közvéleménnyel, hogy közöttünk el Sólyom László, aki nem törődik a gyakorlati tényekkel, el akar pusztítani mindnyájunkat.  

Juhos László, elnöke

    Kiadó: Reális Zöldek Klub

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


 
Tájékoztatjuk Kedves Olvasóinkat, hogy a Nemzeti Közleménytár valamennyi közleményét a megújult mti.hu oldalon találják. 2024. december 31-ig – a megújult felület mellett – még erről az oldalról is elérhetőek az OS közlemények.



Az Országos Sajtószolgálatról

Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.