OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2014. február 24., hétfő 04:30

A Seres Mária Szövetségesei közleménye
    Budapest, 2014. február 24., hétfő (OS) - A napokban alakult 3.0 verziójú REZSICSÖKKENTŐ SMS kormány 2014. február 23-i határozata

    A Seres Mária nevével fémjelzett, és a mögötte álló társadalmi akarat által éltre hívott szervezet –
Seres Mária Szövetségesei (SMS) – 3.0 verziójú REZSICSÖKKENTŐ SMS kormánya, amit nem politikusok és pártkatonák, hanem az egész országot lefedő és azt reprezentáló társadalmi csoportok képviselői alkotnak, holnaptól megkezdi a Nemzeti futballpályák kiegyenesítését és akadálymentesítését.

Ahogy azt az elmúlt 25 évben folyamatosan érezhettük, minden nemzeti futballpálya úgy épült meg, hogy a szegények, a gyengék és a hátrányos helyzetűek kapuja felé lejtett, így akarva vagy akaratlanul mindig ők kapták a gólokat.
Ezért a 3.0-ás Rezsicsökkentő SMS kormány törölni fogja az 1.0-ás és 2.0-ás rezsicsökkentő kormány határozatait.

Eltörli a tranzakciós illetéket, és a szolgáltatóknál visszaállítja a nyilvánosság által kontrollált piaci viszonyokat.
A kádári 50 Ft-os húspénzhez hasonlóan pedig minden, az ország területén belül élő magyar állampolgár – beleértve a 12 hétnél idősebb magzatokat is – feltétel nélkül kap havi 5.000 Ft rezsicsökkentési díjat.
Ebből mindenki maga dönti el, hogyan finanszírozza és csökkenti a saját rezsijét.

Ez a 3.0 verzió így igazságosabb, mint az 1.0 és a 2.0, hiszen abból a rezsicsökkentésből az, aki fával fűtött és a villanyát is kikapcsolták már, nem kapott semmit. Viszont aki az úszómedencéjét és a 300 nm-es luxus villáját fűtötte, akár havi 50 ezer Ft-ot is nyert.
    Kiadó: Seres Mária Szövetségesei

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.