OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2014. március 2., vasárnap 11:43

A Nemzeti Szociáldemokraták közleménye
    Budapest, 2014. március 2., vasárnap (OS) - HONFOGLALÁS 2000 EGYESÜLET: AZ UKRÁNOK MÉG NEM TUDJÁK - MAGASABB SZEMPONT – PUTYIN KÜLDETÉSE

    A civil szervezet is aggódik az ukrajnai fejlemények, mindenekelőtt a Kárpátalján élő magyarok sorsa miatt.  Az ukránok egy része nem tudja, fel sem fogja, milyen veszélyekkel járhat számukra az EU-hoz való csatlakozás. Mi, magyarok már a bőrünkön tapasztaljuk: az Unió gyarmata lettünk, de ugyanezt érzik a kiszolgáltatott, szegényebb volt szocialista országok. Ez a sors vár Ukrajnára is! Észre kell venni: egyre nő az EU-val elégedetlenkedők tábora!
Egyedül Oroszország képes megállítani, távol tartani a régiótól a nemkívánatos nyugati behatolást: a kíméletlen pénzvilágot, a multi cégeket, a bóvli kultúrát, a pusztító liberalizmust. Nem Ukrajnáról, Majdanról, Krim félszigetről van szó, hanem Európa jövőjéről! Putyin elnöknek hálás lehet az öreg kontinens, mert szilárdan védi az emberiség évezredes értékeit: a nemzeti kultúrát, a keresztény értékeket, a szolidaritást, és szembeszáll a világ csendőrségének szerepében tetszelgő Amerikával.
Megértjük az Unióba vágyó kárpátaljai és ukrajnai embereket, de felhívjuk figyelmüket: van egy magasabb, távolabbi szempont: a nemzeti szuverenitás és kultúra, a független haza megőrzése.  

Honfoglalás 2000 Egyesület – Nemzeti Szociáldemokraták – Szilvásy György

    Kiadó: Nemzeti Szociáldemokraták

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.