OS Országos Sajtószolgálat
2022. december 6. kedd
Ismertető


2014. április 29., kedd 12:50

A Személy-. Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara közleménye
    Budapest, 2014. április 29., kedd (OS) - VÉGÉHEZ KÖZELEDIK A VAGYONŐRÖK KÖTELEZŐ KÉPZÉSE ÉS VIZSGÁZTATÁSA! Országszerte sikerrel zajlik a vagyonőrök vizsgáztatása: 2014. 04. 28-ig több mint 59 ezer vagyonőr regisztrált a Kabinetedu-ban, a vagyonvédelmi kamara oktatási rendszerében. A regisztráltak túlnyomó többsége már sikerrel teljesítette a vizsgát is. Mivel a szakma becslése szerint ma hozzávetőlegesen 60 ezer vagyonőr dolgozik Magyarországon, elmondhatjuk: már szinte a teljes állomány a képzési rendszer látókörébe került, a vagyonvédelmi kamara pedig kiválóan megfelelt a törvény által rárótt kötelezettségnek. Felhívjuk egyúttal a tisztelt kollégák figyelmét, hogy június 1. után a munkavállalás feltétele a vizsga teljesítését igazoló tanúsítvány!

    Az országszerte folyamatosan zajló képzést egy elméleti és gyakorlati számonkérést tartalmazó vizsga zárja. A vizsgáztatás tapasztalata: a megjelenő vagyonőrök elsöprő többsége felkészülten érkezik; érzékelhető, hogy a szakmában dolgoznak. A vagyonőrök kötelező képzése az elmúlt kormányzati ciklusban elindított egységes, közbiztonságot erősítő intézkedés csomag részét képezi. E nagyszabású közigazgatási projektnek köszönhetően hazánk egy élhetőbb, biztonságosabb országgá vált az elmúlt évek során. A Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara büszke arra, hogy előmozdítója lehetett ennek a folyamatnak!
    Kiadó: Személy-. Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.