OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 18. csütörtök
Ismertető


2014. május 26., hétfő 09:02

A Közép Európai Club Pannonia Közhasznú Egyesület közleménye (4. rész)
    Budapest, 2014. május 26., hétfő (OS) - A IV. Magyar Világtalálkozó keretében a KEP és az NSKI sikeres, közös Társadalmi Párbeszéd Fórumot és szakmai tanácskozást szervezett Közép-Európáról és a Kárpát-medencéről

    A Fórum keretében sor került május 22-én A nemzeti integráció fejlesztési rendszere a Kárpát-medencében című magas színvonalú szakmai tanácskozásra is. E rendezvény fővédnöke Szász Jenő, az NSKI elnöke képviseletében az intézet elnökhelyettese Fráter Olivér köszöntötte a hallgatóságot. Ezt rövid előadások követték a nemzeti integráció időszerű politikai, stratégiai kérdéseiről Duray Miklós, az NSKI elnökének tanácsadója, Dr. habil. Garaczi Imre egyetemi docens és Horkay Nándor NSKI kutatási igazgatója részéről. Molnár György, az NSKI Kárpát-medencei hálózatfejlesztési igazgatója bemutatta az NSKI kezdeményezését a nemzeti integráció fejlesztési rendszerének létrehozásáról és az ennek érdekében a 2014-2020 között felhasználható európai uniós fejlesztési forrásokról.
    Kiadó: Közép Európai Club Pannonia Közhasznú Egyesület

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.