OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2014. július 23., szerda 15:07

A Fidesz közleménye (2. rész)
    Budapest, 2014. július 23., szerda (OS) - A Fidesz reagálása Varju László (DK) nyilatkozatára - A fejlesztési források lehívására egyedül a bukott baloldal volt képtelen

    A 2010-es kormányváltás után a kormány határozott fejlesztési politikájának és a felgyorsított döntéshozatalnak köszönhetően sikerült elérni, hogy ma már Magyarország a 27 tagállamból az 6. helyen áll a kifizetett uniós források rangsorában.  Felpörgött a fejlesztési források felhasználása. A hazánknak járó pénzeket az utóbbi években 100%-ban elhoztuk.

A támogatási rendszer további átalakítása még dinamikusabbá teszi a hazai fejlesztéseket, az átalakítás miatt jelenleg is tartó uniós vizsgálat nem befolyásolja a támogatások kifizetését, az Európai Bizottság az utóbbi négy hónapban is  30 alkalommal több mint 1,3 milliárd eurót (401,7 Mrd Forintot) fizetett ki Magyarországnak. A bukott baloldal ezúttal is Magyarország  alaptalan lejáratására készül.

Fidesz Sajtóiroda
    Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.