OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 8. szerda
Ismertető


2014. szeptember 1., hétfő 21:08

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2014. szeptember 1., hétfő (OS) - Fidesz Kispesti Szervezetének közleménye - Más tollával ékeskedik a kispesti szocialista polgármester

    Szánalmas, hogy a kispesti MSZP-s polgármester más munkájának az eredményével kampányol. Gajda Péter ma rezzenéstelen arccal állt a titokban megszervezett sajtótájékoztatón a helyi tv kamerája elé és átadta azt a felújított Ady Endre utat, amit valójában a Főváros finanszírozott. A helyi Fidesz a helyszínen emlékeztette a baloldali városvezetőt arra, hogy nem illik más tollával ékeskedni.

A mai átadó is annak a csúsztatásokra épített kampányának a része, amelyet évek óta folytat a polgármester a kerületben, és amivel a Kispesten élőket igyekszik megtéveszteni. Legutóbb például az egészségügyi intézetben adta át azt a röntgengépet, amelyet az intézmény saját keretéből vásárolt.

Dódity Gabriella, a Fidesz-KDNP kispesti polgármesterjelöltje az elmúlt években fővárosi munkája során számos fejlesztést harcolt ki Kispest számára, többek között az Ady Endre út első, egy kilométeres szakaszának felújítását, vagy a Határ úti végállomás megújítását.

Fidesz Kispesti Szervezete

    Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.