OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 29. hétfő
Ismertető


2014. október 24., péntek 20:59

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának közleménye (1. rész)
    Budapest, 2014. október 24., péntek (OS) - Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere október 24-én este a World Music Expo (WOMEX) 2014-es helyszínén a spanyolországi Santiago de Compostelában átvette a World Music Expo (WOMEX) szimbolikus stafétáját, ezzel jelezve: az eseményt 2015-ben Budapest rendezheti meg.

    A spanyolországi Santiago de Compostelában zajlik október 21-25 között a világ legjelentősebb világzenei eseménye, a World Music Expo (WOMEX), melynek 2015-ös rendezési jogát Budapest nyerte el. A WOMEX a népzenei és világzenei terület elsőszámú reprezentatív nemzetközi eseménye. Egyszerre vásár, világzenei fesztivál, konferencia, zenei dokumentumfilmek fesztiválja és díjkiosztó ünnepség. A rendezvény a népzene és világzene területéről minden szereplőt összegyűjt a világ közel száz országából, lehetőséget teremtve a különböző nemzetek zenei kultúrájának népszerűsítésére, a kiadók, a koncert- és fesztiválszervezők, valamint az előadók találkozására.

Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere október 24-én az idei helyszínen, a spanyol Santiago de Compostelában hivatalos ünnepség keretében is átvette azt a stafétát, ami a következő évi szervezőt illeti meg.
    Kiadó: Emberi Erőforrások Minisztériuma

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.