OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 16. kedd
Ismertető


2014. december 15., hétfő 07:16

Az Asztmás és Allergiás Betegek Országos Szövetségének közleménye (2. rész)
    Budapest, 2014. december 15., hétfő (OS) -

    Az ostobák, akik akkor is az alsóbbrendű utakon gyötrődnének, ha ez sokkal többe kerülne nekik, és többet ártana nem csak mások egészségének, hanem a sajátjuknak is. De ilyen, jogosítványt is kár hogy kapott buta emberek nagyon kevesen vannak!
Egyébként nagyrészt egyetértünk az LMCS-vel. A kormány tartsa be a maga hirdette Nemzeti Konzultációt, és persze nem csak formális, arcképes, válaszgyűjteményes levelekben.
A kormányok elhihetnék, ők sincsenek felkenve a legjobb gondolatok kizárólagos birtokosául, érdemes lenne párbeszédet folytatniuk a nem zsigeri ellenséges, hanem építően kritikus civilekkel.
Jó lenne a hazai érdekek iránt még érzékeny körökből (nem csak a zsebük és pozíciójuk iránt érzékenyekből) olyan hátteret tudni az országban, amelyik a többet fizető megrendelésére nem döfi hátba a mindenkori magyar kormányt, és nem akarja újabb módszerváltások sorát kipróbálni, főként, ha sorban kiderül, mindegyiket külső érdekkörök vezényelték.
Az ABOSZ felkéri a civil szervezeteket, figyeljenek a legnagyobb veszélyekre, és ne sodródjanak idegen érdekek főáramába. Különben könnyen lehet, hogy nem csak a magukat még mindig elitnek képzelő pártok, hanem a civilek is saját mohóságuk, káros és veszélyes politikai függőségeik csapdájába esnek. Ilyesmire most is lehet számítani, de egy Majdan-i módszerváltás után lehet, hogy csak a legcsicskább csicskák lesznek a leendő Kedves Vezető kedvencei.
Most még kapkodhatunk utána, de akkor végképp elfogyhat a levegőnk!

Pós Péter elnök

    Kiadó: Asztmás és Allergiás Betegek Országos Szövetsége

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.